Kiinnostaako sinua crowdsourcing, kaupunkiviljely ja yhteisörahoitus??? Kaupunkilaisten oma pelto etsii tuottajaa

Tarjoamme mahdollisuuden seurata uudenlaisen maatalouden syntyä ja upean oppimismahdollisuuden. Tarjoamme tutustumisen uudenlaiseen liiketaloudelliseen malliin, joka pohjautuu csa:han (community supported agriculture). Pääset mukaan toteuttamaan  crowdsourcingia, kaupunkiviljelyä ja yhteisörahoitusta.

Tuottajana järjestäisit erillaisia tempauksia yhdessä aktiivisten osuuskuntalaisten kanssa. Pop-up kyläkauppoja & kauppa-autoja, kekrijuhlia ruokaosuuskuntalaisille, perunanistutustalkoita, etsisit sponsoreita projektille, tekisit uuden sadonjakopisteen  ja järjestäisit kesäjuhlia pellolle. Eli haastavia töitä olisi pitkin vuotta tarjolla. Ja pääsisit jalkauttamaan myös omia ajatuksiasi ja ideoita tapahtumiksi tai yhteisöllisyyden parantamiseksi.

Valitettavasti emme voi tarjota palkkaa, mutta sitäkin arvokkaampaa kokemusta. Harjoittelujakson voi sovittaa ajalle huhtikuu 2012 - lokakuu 2012.

Kaupunkilaisten oma pelto on Herttoniemen ruokaosuuskunnan projekti. Projektin rahoittavat tavalliset kotitaloudet, jotka ovat sijoittaneet tulevaan satoon etukäteen. Kaupunkilaisten oma pelto on suomen ensimmäinen CSA- hanke (Community Supported Agriculture).

Kaupunkilaisten oma pelto esittelyanimaatio

http://vimeo.com/34777184

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen ruokaosuuskunta@gmail.com 22.3. mennessä

(otsikoi viesti TUOTTAJA-sanalla)

Lisätietoja: Olli Repo, olirepo@gmail.com

Comment