1.jpg

Kumppanuusmaatalous toimii sopimuspohjaisesti. Se tarkoittaa, että jokainen jäsen liittyy Ruokaosuuskuntaan ja ostaa sato-osuuden pellosta. Sato-osuus jaetaan jokaiselle jäsenelle satokauden aikana joka 2. viikko. Satokausi alkaa kesäkuun puolessa välissä ja kestää joulukuuhun. Heinäkuussa pidämme tauon sadonjaoista. Satokauten on yhteensä 13 sadon noutokertaa. Satomaksu on 351 euroa.

Nyt voit liittyä ja varata pienellä varausmaksulla (51€) sato-osuuden. Näin tiedämme, että olet sitoutunut tulevaan satokauteen. Tämä on hyvin tärkeää, koska sato-osuuksia on myynnissä vain 300 satokaudelle 2020.

Satomaksu on yhteensä 351 € ja siitä maksat ensin varausmaksuna 51 euroa. Näin olet mukana ja saat loput maksut laskuna sähköpostiisi 6/2020 - 11/2020 eli 6 x 50 € / kk. Yhden satokerran hinnaksi tulee vain 27 €. Alla olevista kuvista voit katsoa millaista satoa on tullut edellisinä vuosina. Oma pelto on toiminut jo vuodesta 2011 alkaen.

Kun pellon sato myydään ennakkoon jäsenille niin tiedämme kenelle viljelemme eikä aikaa mene markkinointiin ja myymiseen. Tämä on kumppanuusmaataloutta.

Pyrimme luomaan kestävää maataloutta, joka on kestävää ympäristöllisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti.