Tarjoamme viidelle 2001 - 2004 syntyneelle vantaalaiselle nuorelle kesätöitä seuraavasti:

  1. jakso ma 3.6. - pe 14.6.2019 väliselle jaksolle 2 kesätyöpaikkaa (10 työpäivää)

  2. jakso pe 14.6.- pe 28.6.2019 väliselle jaksolle 3 kesätyöpaikkaa (10 työpäivää, juhannusaatto ei ole työpäivä)

Työnkuvaus: Työtehtävänä on istutusta ja kitkentää. Se on fyysistä ja välillä yksitoikkoista työtä. Toisaalta meillä on 40 eri kasvia, joten työ kyllä vaihtuu. Lisäksi kannattaa huomioida, että vaatteet likaantuvat eli työvaatteet (säänkestävä varustus) pitää olla. Kesätyöntekijöiltä kaivataan pitkäjänteisyyttä, kiinnostusta fyysiseen ulkotyöhön ja hyvää asennetta.

Työaika: 7 tuntia per päivä eli klo 8-15 on työaika (sis. ruokatunnin) . Kesätyöon 10 työpäivän pituinen. Katso ylhäältä työjaksot.

Tarjoamme: 450 euron (brutto) palkka 10 päivän työjaksosta.

Työpaikka eli Kaupunkilaisten oma pelto sijaitsee Vantaan Korsossa Vallinojalla. Katso linkki. Kaupunkilaisten oma pelto on Ruokaosuuskunnan omistama kumppanuusviljelymalli. Lue lisää ruokaosuuskunnasta tästä linkistä.

Hakuaika Jos olet 01-04 syntynyt vantaalainen nuori, jota kesätyö pellolla kiinnostaisi niin laita kesätyöhakemus (vapaamuotoinen) osoitteseen ruokaosuuskunta@gmail.com otsikolla: KESÄTYÖ

Kerro myös mikä harjoittelujakso sopisi sinulle parhaiten.
Hakemuksessa on oltava kotiosoite ja syntymäaika.

Hakuaika päättyy 14.4.2019. Sitä ennen tulleet kesätyöhakemukset otetaan huomioon. Valitsemme kesätyöpaikka haastatteluun osan hakijoista, joiden perusteella valitaan kesätyöntekijät vuodelle 2019. Kesätyöpaikan saanneille ilmoitetaan kesätyöpaikasta sähköpostitse viimeistään huhtikuun lopussa.

Liity Ruokaosuuskuntaan: Otamme myös uusia jäseniä Ruokaosuuskuntaan. Sato-osuudet vuodelle 2019 myydään nyt. Liity tästä Kaupunkilaisten omaan peltoon.

Marja-Liisa-kvt-1024x768.jpg