satomäärät_2014_esimerkkejä Saimme viime vuonna kommentteja joiltakin osuuskuntalaisilta, että satoa tulee liikaa pienille kotitalouksille.

"En uskalla liittyä Kaupunkilaisten omaan peltoon, kun en saa kulutettua viikossa niin paljoa kasviksia."

 On tietysti mukavaa kuultavaa, että olemme saaneet biodynaamisen viljelyn onnistumaan Kaupunkilaisten omalla pellolla, mutta tarvitsemme uusia jäseniä, jotta kaikki sato saadaan jäsenille eikä meidän tarvitse myydä satoa ulkopuolisille.

Helpotimme tätä viime vuosina kimppaosuuksilla, mikä toimikin hyvin ja kimppoja on muodostunut mukavasti. Nyt haluamme kannustaa ja edelleen helpottaa uusien jäsenten liittymistä Ruokaosuuskuntaan. Puolikas sato-osuus sopii hyvin opiskelijoille, sinkuille ja heille jotka haluavat tutustua ruokaosuuskuntaan ensin pienemmällä investoinnilla.

Puolikas sato-osuus on joka toinen viikko haettava sato-osuus. Voit valita parillisen tai parittoman viikon, jolloin haet sato-osuutesi sadonjakelupisteistämme. Parittoman viikon valinneilla sadonjako alkaa viikolla 31 ja parillisen viikon valinneilla viikolla 32. Sato-osuuksia jaetaan niin pitkään kuin satoa riittää. Viime vuosina satokausi on jatkunut joulukuun alkuun. Sadonjakopäivämme ovat tiistaisin Herttoniemessä ja Kalasatamassa, keskiviikkoisin jaamme satoa Helsingin keskustassa, Töölössä ja Vantaalla Kaupunkilaisten omalla pellolla. Katso sadonjakelupisteimme tarkat sijainnit tästä.

Puolikas sato-osuus maksaa 200 euroa (sis. 14% alv) ja on ostettavissa vain Holvi-verkkokauppamme kautta. Tästä linkistä ostamaan 1/2 sato-osuus.

Jokainen puolikkaan sato-osuuden ostaja liittyy myös Ruokaosuuskuntaan. Jäsenenä hän on osuudenomistaja samaan tapaan kuin kaikki muutkin jäsenet. Syksyllä lähetämme 150 euron kertaluonteisen laskun liittymis- ja osuusmaksun 1/2 sato-osuuden ostajille (eräpäivä 30.11.2015). Puolikkaan sato-osuuden ostajan talkoominimi on 5 tuntia talkootyötä / satokausi.

Puolikkaita sato-osuuksia on myynnissä rajoitettu erä. Puolikkaita osuuksia myydään vain uusille Ruokaosuuskunnan jäsenille.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

bestGym2

Comment