Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tekemään töitä pellolla sekä näkemään, kuinka vanha hyötypuutarha herätetään henkiin. Viljelemme luonnonmukaisesti (biodynaaminen viljely) ja monipuolisesti, joten harjoittelijana saat myös monipuolista kokemusta. 2 hehtaarin avomaaviljelyksemme sijaitsee Vantaan Steiner-koulun kupeessa Korsossa hyvien yhteyksien päässä vanhalla biodynaamisella tilalla. Voit oppia kaikkea eri vihannesten luomuviljelystä kausihuoneen perustamisesta ja viherrakentamisesta aina sadonkorjuuseen kauppakunnostamiseen sekä sadon jakamiseen asti.

Tarjoamme mahdollisuuden seurata uudenlaisen maatalouden syntyä ja upean oppimismahdollisuuden. Tarjoamme ammattilaisen, opettajan ja tutustumisen uudenlaiseen liiketaloudelliseen malliin, jossa kuluttajat ovat mukana jo alkutuotannossa. Valitettavasti emme voi tarjota palkkaa, mutta sitäkin arvokkaampaa kokemusta. Harjoittelujakson voi sovittaa ajalle helmikuu 2013 - marraskuu 2013.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen ruokaosuuskunta@gmail.com (otsikoi viesti HARJOITTELIJA-sanalla)

Lisätietoja: Olli Repo, olirepo@gmail.com

Kaupunkilaisten oma pelto on Herttoniemen ruokaosuuskunnan projekti. Projektin rahoittavat tavalliset kotitaloudet, jotka ovat sijoittaneet tulevaan satoon etukäteen. Kaupunkilaisten oma pelto on suomen ensimmäinen CSA- hanke (Community Supported Agriculture). Lue lisää www.ruokaosuuskunta.fi tai FB:sta (kaupunkilaisten oma pelto)

Katso video aiheesta.

Comment