Haluatko tukea lähituotantoa ja saada ekologisesti viljeltyjä kasviksia suoraan pellolta pöytääsi? Samalla osallistuisit ilmastonmuutoksen torjuntaan, tukisit eliölajien monimuotoisuutta ja sosiaalista työtä. Tule mukaan lämminhenkiseen Kaupunkilaisten oman pellon toimintaan ja osta ensi vuoden sato-osuus ennakkoon! 

Early bird -etu: Satoviikko vain 25 € / viikko. Liity nyt !

Viljelemme Herttoniemen ruokaosuuskunnan pyörittämällä Kaupunkilaisten omalla pellolla biodynaamisesti neljän hehtaarin peltoalaa Korsossa. Ekologinen viljely lisää maan elävää humuskerrosta ja toimii tehokkaana hiilisiepparina. Työllistämme lisäksi pellolla kaksi ammattipuutarhuria, jotka vastaavat yli 30 lajikkeen monimuotoisesta viljelystä. Tämän lisäksi osuuskunnan jäsenet tukevat pienellä vuosittaisella noin 14 tunnin talkoopanoksella pellolla ja sadonjaoissa. Pellolle voi tulla yksin tai yhdessä koko perheen voimin oppimaan uusia taitoja ja tutustumaan ruuan alkuperään.


Sato-osuutesi koostuu noin 18 viikottaisesta satokassista, jotka jaetaan satokauden aikana kesäkuusta marraskuuhun. Yksi satokassi voi sisältää esimerkiksi: 500g salaattia , nipun mangoldia, kilon perunaa, kilon porkkanaa, muutaman palsternakan, puntin yrttejä ja viiden punajuuren nipun. Kassin sisältö vaihtelee sesongin mukaan - näin takaamme pellosta pöytään tulevan ruuan tuoreuden ja laadun. 

Jos toimit nopeasti, voit ostaa sato-osuuden alennettuun hintaan! Liity jäseneksi nyt ja maksa sato-osuus tai vähintään ensimmäinen erä sato-osuudesta viimeistään 31.1.2019 mennessä niin saat vuotuisen sato-osuuden 450e ja puolikkaan 225e (haet satokassin joka toinen viikko). Tämän jälkeen sato-osuuden hinta nousee 490e / 245e. 

Liity jäseneksi

Jos olet kiinnostunut sato-osuuksista vuodelle 2019, niin liity Ruokaosuuskuntaan nyt.

Liity jäseneksi nyt ja varmista sato-osuus vuodelle 2019.